Izvor: Nezavisne Novine, 02.Mar.2017, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zabavni kompleks Elvisa Prislija otvara svoja vrata fanovima kralja

Zabavni kompleks, vrijednosti od 45 miliona američkih dolara koji sadrži restorane i eksponate kralja Rock'n Rolla Elvisa Prislija, biće otvoren danas u njegovom rodnom Grejslendu u Memfisu.

Fokus zabavnog kompleksa je na životu i karijeri kralja Rock'n Rolla. Svečanosti otvaranja trebala bi prisustvovati i njegova bivša supruga Prisila Prisli.

Nalazi se preko puta rodne kuće Elvisa Prislija koja je nakon njegove smrti pretvorena u muzej. U sklopu zabavnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << kompleksa nalazi se izložba njegovih ličnih stvari, automobili koje je koristio, dva restorana kao i zvučna soba.

Zabavni dio će zamijeniti stare objekte u kojima su prethodnih godina bili smješteni Prislijevi eksponati. Zabavni kompleks je dio Grejslenda, čija vrijednost se procjenjuje na 140 miliona dolara, koji je otvoren prošle godine, a u sklopu kojeg se nalazi i hotel sa 450 soba.

Elvis je umro u svom domu Memfisu 16. augusta 1977. od zatajenja rada srca u 42 godini.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

FOTO: Otvoren zabavni kompleks Elvisa Prislija u Memfisu

Izvor: N1 televizija, 03.Mar.2017, 11:43

Zabavni kompleks, vrednosti od 45 miliona dolara koji sadrži restorane i eksponate kralja rock'n rolla Elvisa Prislija, otvoren je juče za javnost u Memfisu, Tenesi. Nalazi se preko puta rodne kuće Elvisa Prislija koja je nakon njegove smrti pretvorena u muzej u kojem su izložene njegove lične stvari,...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.