Žabac traži nagodbu

Izvor: Kurir, 11.Sep.2012, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žabac traži nagodbu

BEOGRAD - Priznaju krivicu!

Dejan Ivković (22), zvani Žabac, koji se sumnjiči da je predvodio jednu od jačih kriminalnih grupa koja je trgovala narkoticima, ponudio je juče Višem tužilaštvu nagodbu u zamenu za blažu kaznu!

- Na optuženičku klupu Višeg suda u Beogradu juče je selo ukupno 25 pripadnika kriminalne grupe, ali je postupak protiv njih 14 razdvojen jer su sudskom veću saopštili da žele da s tužilaštvom sklope sporazum o >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << priznanju krivice - kaže izvor Kurira iz Palate pravde. Kako navodi, pregovori sa optuženima trebalo bi da počnu već danas.

- Preostalim članovima grupe suđenje će se nastaviti redovnim putem - objašnjava on.Ivković je uhapšen decembra 2011. godine.

(J. S.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.