Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Jul.2023, 12:16

Za vreme održavanja Egzit festivala - privremena izmena trase linija 3, 3A, 9, 9A, 60, 61, 62, 63, 64, 69

JGSP "Novi Sad“ i ove godine organizuje adekvatan prevoz za posetioce EXIT festivala. S obzirom na očekivani priliv gostiju u Novi Sad, redovne linije 3 i 9 saobraćaće po važećem redu vožnje i biće pojačavane zglobnim autobusima u skladu sa predviđenim vremenima za odlazak i povratak sa festivala. Od 07. do 10. jula na linijama 3 i 9 biće uvedeni vanredni polasci u 03:30 i 04:00 časa od autobuskog stajališta Bulevar Mihajla Pupina/Dunavski park do Detelinare (linija 3) i do Novog naselja (linija 9).

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vaučeri za gradski prevoz za pijane posetioce Egzita

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Jul.2023

Javno gradsko saobraćajno preduzeće (JGSP) Novi Sad je danas najavilo da će tokom muzičkog festivala Egzit (Exit) koji se na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu održava od 6. do 9. jula, davati vaučere posetiocima za koje alko-test pokaže da su pijani.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Привремена измена траса аутобуских линија током „Exit“ фестивала

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Jul.2023, 07:30

У складу са решењем Градске управе за саобраћај и путеве, за време одржавања EXIT фестивала привремено ће бити измењене трасе аутобуских линија број 3, 3А, 9, 9А, 60, 61, 62, 63,...

Nastavak na GradskeInfo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.