Za visoke i probirljive

Izvor: Politika, 04.Maj.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za visoke i probirljive

Stambeno-poslovna zgrada u Zrmanjskoj ulici, na Banovom brdu, po kvalitetu gradnje i opreme, kao i po konceptu savremenog života, namenjena višoj srednjoj klasi. Cena već od 1.540 evra

Sve one koji su odlučili da kupe stan u novogradnji, a osim kvalitetno izgrađenog i opremljenog životnog prostora traže i "ono nešto", zadovoljiće zgrada čiji je investitor ugledno preduzeće Finvest, koja se upravo gradi u najlepšem delu Banovog brda.

U Zrmanjskoj ulici, okruženoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << mirom i zelenilom, nedaleko od Ade, Hipodroma i Košutnjaka, budućim stanarima pruža se mogućnost da pored čistog vazduha uživaju i u jedinstvenom pogledu. Zgrada je u blizini hrama Svetog Đorđa, a nedaleko od pijace, obdaništa, škola, Šumarskog fakulteta, bioskopa, Doma zdravlja i Opštine Čukarica. Iako je dobro "sklonjena" od gradske vreve, odlično je povezana sa svim delovima grada. Izgradnja stambeno-poslovne zgrade u Zrmanjskoj teče po planu, a završetak radova je predviđen za 20. juni 2008. godine. U Finvestu najavljuju useljenje dva meseca pre roka!

– Radovi su u punom jeku. Blaga zima je doprinela da se posao odvija bez pauze – ističe Dragomir Živković, direktor prodaje. – Veliko je interesovanje za kupovinu stanova. Naša ciljna grupa su mlađi, urbano-poslovni ljudi koji žele miran, udoban život. To je viši srednji sloj koji ume da prepozna kvalitet, a istovremeno i dobre poslovne mogućnosti koje se pružaju u ovom delu grada.

U Finvestu znaju kakve su platežne mogućnosti mlađe populacije pa su zato, sa Folksbankom, koja od samog početka podržava projekat, omogućili kupovinu stanova na kredit. Pogodnost je to što nije potrebno da se kao hipoteka založi drugi stan već je dovoljan onaj u izgradnji!

– Do sada je prodato 45 posto stanova. Prednost ovakve kupovine je u tome što kupac može da bira, na primer, kadu, boju za krečenje, da utiče na raspored prostorija. Kad se zgrada završi, nema menjanja. Pri kupovini poslovnog prostora, koji je u prizemlju, prednost će imati oni koji su već kupili stan. Već znamo da će u zgradi biti i zubarska ordinacija – kaže Dušan Radovanović, direktor Finvesta.

Zgrada u Zrmanjskoj ima pet spratova i ukupno 26 stanova, površine od 27 do 102 metra kvadratna, od garsonjera do troiposobnih. U suterenu je 20 garažnih mesta odakle se liftom dolazi do stana. Ova vrsta pogodnosti posebno će obradovati muški deo populacije.

– Znači, ako pada kiša ili sneg, stanar ne mora da kisne ili da se smrzava već direktno silazi u garažu, i obrnuto. Naravno, to nije jedina pogodnost. Na primer, po našim standardima visina od poda do plafona iznosi 2,60, a u zgradi u Zrmanjskoj biće 2,72 metra. Kako je sve više visokih osoba, odlučili smo da napravimo iskorak. Tako će i visina vrata umesto uobičajena dva iznositi 2,10 metara – iznosi Radovanović podatke koji će, pre svega, obradovati dvometraše.

Objekat se gradi po svetskim standardima. Od opreme koristi se PVC stolarija Veka, sigurnosna vrata, špansko-italijanska keramika, najkvalitetniji hrastov parket, odlična izolacija, Šindlerov lift sa garancijom, obezbeđenim delovima i servisom. U Finvestu ponosno ističu da je zgrada u Zrmanjskoj njihova lična karta. Po mikrolokaciji i jedinstvenom pogledu, ali i po funkcionalnosti stanova, ostaće pravi arhitektonski zapis savremenog stanovanja. I ono najvažnije, što će mnoge obradovati, jeste cena kvadratnog metra – od 1.540 do 1.690 evra, u zavisnosti od položaja stana. Kupac dobija i sve potrebne papire za vodu, struju, telefon, kablovsku televiziju, internet... Dakle, ukoliko želite sebi da omogućite kvalitetan i udoban život, ne oklevajte.

Slađana Raner

[objavljeno: 04.05.2007.]

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.