Za vikend se menja trasa tramvaja

Izvor: Mondo, 21.Jul.2017, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za vikend se menja trasa tramvaja

Zbog radova na kontaktnoj mreži u Ulici Jurija Gagarina od subote 22. jula u jedan sat posle ponoći do ponedeljka 24. jula u 3.30 sati biće promenjen režim rada linija gradskog prevoza.

Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Kako je saopšteno iz GSP, tramvaji sa linije 7 saobraćaće na relaciji Ustanička - Bulevar Milutina Milankovića i nosiće oznaku 7L,tramvaji sa linije 9L saobraćaće na relaciji Kalemegdan /Donji grad/ - Dorćol - Trg Slavija - Bulevar >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Milutina Milankovića i nosiće oznaku 9L1.

Tramvaji sa linije 11 saobraćaće na relaciji Kalemegdan (Donji grad)- Pristanište - Bulevar Milutina Milankovića i nosiće oznaku 11L, a tramvaji sa linije 13 saobraćaće na relaciji Banovo brdo - Bulevar Milutina Milankovića i nosiće oznaku 13L.

Uspostavlja se autobuska linija 7A Blok 45 - TC Ušće.

Trasa linije u oba smera: Blok 45 - Dr Ivana Ribara - Jurija Gagarina - Antifašističke borbe - Bulevar Milutina Milankovića - Milentija Popovića - TC Ušće.

Za tramvajske linije uspostavlja se izlazno stajalište "Milutina Milankovića", u Bulevaru Milutina Milankovića, posle raskrsnice sa Ulicom Antifašističke borbe.

Za tramvajske linije početno stajalište na trasi biće postojeće stajalište "Milutina Milankovića" u Bulevaru Milutina Milankovića, a na izmenjenim delovima trasa, vozila će koristiti postojeća stajališta linija JGP.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Za vikend skraćene tramvajske linije 7, 9, 11 i 13

Izvor: Blic, 21.Jul.2017

Zbog radova na kontaktnoj mreži u Ulici Jurija Gagarina, od subote u 1.00 do ponedeljka u 3.30 menja se režim rada linija javnog gradskog prevoza...Tako će tramvaji sa linije 7 saobraćati na relaciji Ustanička – Bulevar Milutina Milankovića i nosiće oznaku 7L, a oni sa linije 9L saobraćaće...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.