Za vikend planirane osme šabačke konjičke svečanosti

Izvor: Danas, 19.Jul.2019, 21:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za vikend planirane osme šabačke konjičke svečanosti

Osme Šabačke konjičke svečanosti obeležiće predstojeći vikend na Šabačkom hipodromu. Tokom dva dana održaće se čak deset galopskih trka, a najvažnija je u nedelju, Memorijal kralja Aleksandra. To je trka sa velikom tradicijom, a posle Drugog svetskog rata trčala se kao Kup Maršala Tita. Članak Za vikend planirane osme šabačke konjičke svečanosti se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Ekipa Danasa na Zlatiboru: Vi nas jedini ne lažete

Izvor: Danas, 20.Jul.2019, 15:40

Naša ekipa pristigla je rano jutros na Zlatibor kako bi promovisala novo vikend izdanje lista Danas, sa dodatkom o Zlatiboru i kako bi razgovarali sa građanima i brojnim turistima okupljenim na ovoj srpskoj planini. Članak Ekipa Danasa na Zlatiboru: Vi nas jedini ne lažete se pojavljuje prvo na Dnevni...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.