Za treću dozu preporučene sve vakcine protiv koronavirusa

Izvor: B92, 23.Jul.2021, 20:41

Za treću dozu preporučene sve vakcine protiv koronavirusa

Kako B92.net saznaje za treću dozu vakcine u Srbiji preporučene su sve četiri vrste vakcine protiv koronavirusa koje su korišćene u našoj zemlji.

Prema preporuci Stručnog komiteta, vakcine Fajzer, Astrazeneka, Sputnjik i Sinofarm dobile su zeleno svetlo za treću dozu.

Građani će moći da biraju treću dozu.

Podsetimo, Stručni komitet za imunizaciju preporučio je Kriznom štabu davanje treće doze vakcine protiv korone najmanje šest meseci nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << primanja druge doze i to da treća doza bude RNK vakcina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

STRUČNI KOMITET DAO ZELENO SVETLO: Sve vakcine u Srbiji preporučene za treću dozu

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jul.2021

Za treću dozu vakcine u Srbiji preporučene su sve četiri vrste vakcine protiv korone koje su korišćene u našoj zemlji, saznaju mediji..Prema preporuci Stručnog komiteta, vakcine Fajzer, Astra Zeneka, Sputnjik i Sinofarm dobile su zeleno svetlo za treću dozu...Kako se saznaje, građanima će ovo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.