Za školski pribor i knjige

Izvor: Vesti-online.com, 30.Avg.2018, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za školski pribor i knjige

Samohrana majka Vuka Barbu (39) iz Mramorka kod Kovina, kojoj su čitaoci "Vesti" omogućili krov nad glavom, ali i spasli njeno troje mališana mnogih muka, ponovo se našla u nemilosti sudbine.

- Kad čovek živi od socijalne pomoći i onoga što ponekad uspe da zaradi u nadnici, svaki dinar ili evro je veliki kao kuća i više nego dobrodošao za najosnovnije. Mi se jesmo skućili, ali sada treba i živeti, a kad je jedno dete bolesno, uvek nešto treba i to je činjenica od >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << koje ne mogu da pobegnem. Budući da sam Savu (kome je otklonjen tumor na mozgu) u poslednjih mesec dana skoro na nedelju dana vodila u prestonicu na preglede zbog učestalih epi-napada to se i ovako skroman budžet istopio, a ja našla u velikoj nevolji, jer nemam čime blizance Davora i Dijanu da opremim za školu. Iskoristiću ovu priliku da se još jednom zahvalim svim čitaocima "Vesti" koji pomisle na mene i moju decu, ali i svima onima koji su nas izbavili bede i ponora omogućivši nam krov nad glavom dostojan čoveka. Nikada to neću moći da zaboravim i blagosiljaću ih sve dok sam živa, baš kao i moja deca, koja su samo zahvaljujući njima osetila iskrenu ljubav, brigu i podršku - rekla je Vuka Barbu sa kojom možete stupiti u kontakt na broj: +381 60 300 64 02 i dogovoriti se o načinu slanja pomoći.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.