Za signalizaciju, bicikliste i pešake 40 miliona dinara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jul.2014, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za signalizaciju, bicikliste i pešake 40 miliona dinara

Pokrajinski sekretarijat za privredu potpisao je danas 25 ugovora vrednosti 40 miliona dinara za poboljšanje saobraćajne infrastrukture u Vojvodini.

Sredstva će biti korišćena za postavljanje saobraćajne signalizacije kod škola, za izgradnju biciklističkih i pešačkih staza i za premeštanje autobuskih stajališta.

Pokrajinski sekretar Miroslav Vasin rekao je da će preko konkursa u zoni 23 škole biti postavljena saobraćajna signalizacija.

Biće >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << finansirano devet projekata za pešačke i biciklističke staze, i pet za autobuska stajališta.

Zamenik pokrajinskog sekretara Balint Juhas je istakao da je od 2007. godine, Sekretarijat preko konkursa sufinansirao projekte saobraćajne infrastrukture Vojvodine u iznosu sa 329 miliona dinara.

"Vrednost ukupnih investicija je procenjena na više od pola milijarde dinara", rekao je Juhas i dodao da se radi o saradnji Pokrajine sa lokalnim samoupravama u Vojvodini.

Pravo učešća na ovogodišnjem konkursu imale su lokalne samouprave s bar 20 odsto sopstvenog učešća u vrednosti investicije.

Po odluci, 11 projekata je finansirano sa 16,2 miliona dinara, pet sa 6,7 miliona dinara i devet sa 17,1 milion dinara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Za biciklističke i pešačke staze u Vojvodini 40 miliona dinara

Izvor: Radio 021, 29.Jul.2014

Pokrajinski sekretarijat za privredu potpisao je danas 25 ugovora vrednosti 40 miliona dinara za poboljšanje saobraćajne infrastrukture u Vojvodini...Sredstva će biti korišćena za postavljanje saobraćajne signalizacije kod škola, za izgradnju biciklističkih i pešačkih staza i za premeštanje...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.