Izvor: Nezavisne Novine, 05.Mar.2018, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za sanaciju liftova u banjalučkim ulicama 40.000 KM

BANJALUKA - Lift u stambenoj zgradi u Beogradskoj ulici broj 1 pušten je u probni rad, a sanacija lifta u stambenoj zgradi u Ulici Majke Knežopoljke broj 5 je u završnoj fazi.

U Odjeljenju za komunalne poslove rekli su da je vrijednost ugovorenih radova 31.122 KM, od čega dio u iznosu od 11.670 KM finansiraju ZEV, a preostali iznos od 19.452 KM grad.

"Ovog mjeseca očekuje se sanacija lifta u zgradi u Ulici Živojina Mišića broj 47, čija je vrijednost 25.102 KM, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << od čega ZEV snosi troškove u iznosu od 8.534 KM. Radove izvodi preduzeće 'Tri best'", rekli su u nadležnom odjeljenju.

Svi ZEV-ovi izabrani su za ovaj vid podrške putem javnog poziva i njihovo učešće u sufinansiranju sanacije kreće se od 34 do 38 odsto.

"U okviru ovog projekta namjera grada je da se pomogne građanima u finansiranju investicionog održavanja zgrada, i budžetom grada za ovu godinu planirana sredstva za sanaciju liftova iznose 40.000 KM", rekli su u Odjeljenju te dodali da radove zajednički finansiraju grad i ZEV.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.