Za realizaciju 150 projekata od javnog interesa, iz oportuniteta opredeljeno 470 miliona dinara

Izvor: Danas, 29.Jul.2019, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za realizaciju 150 projekata od javnog interesa, iz oportuniteta opredeljeno 470 miliona dinara

Ministarska pravde Nela Kuburović, dodelila je danas na osnovu rešenja Vlade Srbije, 150 ugovora o realizaciji projekata od javnog interesa, a za koje su sredstva u iznosu od 470 miliona dinara prikupljena po osnovu odlaganja krivičnog gonjenja ili oportuniteta. Članak Za realizaciju 150 projekata od javnog interesa, iz oportuniteta opredeljeno 470 miliona dinara se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Pastor bira i smenjuje direktora „Vojvodinašume“

Izvor: Danas, 29.Jul.2019

Izbor direktora Javnog preduzeća "Vojvodinašume" ne može bez afere i suda. Po drugi put za četiri godine sud je poništio odluku Pokrajinske vlade. Oba puta u središtu afere je Marta Takač, koja je na čelu tog preduzeća već 14 godina. Članak Pastor bira i smenjuje direktora „Vojvodinašume“...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.