Za razvoj šumarstva u Vojvodini 367 miliona dinara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Nov.2011, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za razvoj šumarstva u Vojvodini 367 miliona dinara

NOVI SAD -

Vojvođanski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo dodelio je danas 367 miliona dinara za razvoj šumarstva u Vojvodini.

Novac je dodeljen iz godišnjeg programa korišćenja sredstava iz Budžetskog fonda za šume Vojvodine za 12 programa 2011. godine.

Korisnici će sredstva utrošiti za pošumljavanje, melioraciju degradiranih šuma i šikara, unapređenje mladih šuma, negu i održavanje šumskih zasada, proizvodnju šumskog semena ili sadnog materijala i izgradnju šumskih puteva.

Sredstva će biti utrošena i za zaštitu šuma od požara, naučno-istraživački rad, za studije razvoja šumarstva u Vojvodini.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otvorena četiri rekonstruisana jezera na ribnjaku Ečka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Nov.2011

ZRENJANIN -..Na Ribarskom gazdinstvu "Ečka" danas su otvorena četiri rekonstruisana "Severna jezera" površine oko 70 hektara, a čija je vrednost oko 110 miliona dinara...Direktor ribnjaka Nenad Radulović kazao je na otvaranju da je četvrtinu sredstava za rekonstrukciju obezbedio Pokrajinski sekretarijat...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Kasni uplata sredstava Vojvodini

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Nov.2011

NOVI SAD -..Pre tačno mesec dana, Skupština Srbije usvojila je rebalans budžeta, usaglašen sa MMF-om...Podršku rebalansu, uslovili su poslanici Saveza vojvođanskih Mađara zahtevajući da se prihvati njihov amandman kojim je precizirano da se sredstva za finansiranje kapitalnih izdataka Vojvodine,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.