Za praznike sunčano, temperature i do 34 stepena

Izvor: Blic, 28.Apr.2013, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za praznike sunčano, temperature i do 34 stepena

Narednih dana očekuje nas toplo vreme s temperaturama oko normale za ovo doba godine. Ono što će obradovati sve koji planiraju izlet za 1. maj je najavljena temperatura od 29 do 32 stepena.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana (do ponedeljka, 6. maja), u utorak i sredu će biti sunčano i veoma toplo, maksimalna temperatura od 29 do 34 stepeni.

Za 1. maj očekuje se prilično toplo i sunčano vreme sa temperaturom do 31 stepen.

- Moguća je ređa >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pojava kratkotajnih padavina u planinskim predelima. Vlažnost vazduha će biti manja, pa će građani lakše odnositi visoke temperature - rekao je za "Blic" Časlav Stanojević iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Od četvrtka se očekuje promnjljivo vreme sa smanjenom temperaturom i češćom pojavom pljuskova. Dnevne temperature će biti u proseku od 24 do 27 stepeni.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uz 33 stepena i skijanje

Izvor: Radio Centar 987, 29.Apr.2013, 09:35

U Kragujevcu u ponedeljak 29. aprila, u 8 sati izmereno je 17 stepeni, uz pretezno vedro vreme, bez vetra i vazdusni pritisak od 999 milibara. Ocekivana maksimalna temperatura je do 31 stepen Celzij..

Nastavak na Radio Centar 987...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.