Za postavljanje splavova stiglo 16 ponuda

Izvor: Blic, 10.Maj.2012, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za postavljanje splavova stiglo 16 ponuda

Prva faza konkursa za korisnike mesta za postavljanje plutajućih objekata na delu obale i vodnog prostora na teritoriji grada Beograda završena je danas, izjavio je član Gradskog veća Dejan Mali.

Za deo obale od Zemunskog keja do Brankovog mosta za 60 dana, koliko je konkurs trajao, stiglo je 16 ponuda, od kojih je 12 ispravnih.

- Bilo je potrebno dostaviti dokumentaciju, kao i depozit u iznosu od 10 odsto ukupne cene za 10 period. Ta cena je od milion do dva miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dinara, u zavisnosti od zone. Svi učesnici u konkursu su dostavili dokaz da su uplatili depozit - rekao je Mali za "Beoinfo” .

Kako je istakao, komisija je odlučila da svim ponuđačima kojima eventualno nedostaje nešto u okviru konkursne dokumentacije izađe u susret i ostavi rok od još 30 dana.

- Nakon toga, otvorićemo i drugi, finansijski deo ponude za naknadu za korišćenje tog mesta za narednih 10 godina. Tada ćemo odrediti korisnike mesta koji će dobiti adekvatno rešenje, potpisati ugovor sa gradom, a oni se moraju odlučiti kako žele da plaćaju. Budući da su platili 10 odsto, to se može smatrati prvom godišnjom ratom, a u ugovoru će se opredeliti da li će iznos platiti odjednom i iskoristiti mogućnost popusta od 50 odsto ili će plaćati u godišnjim ratama - rekao je Mali.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.