Izvor: Nezavisne Novine, 31.Jul.2018, 08:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za podsticaje 216 prijava

BANJALUKA - Na javni poziv za dodjelu podsticaja za zapošljavanje, za koji je iz gradskog budžeta obezbijeđeno 1,02 miliona KM, podneseno je 216 zahtjeva, saopšteno je iz gradskog Odjeljenja za privredu.

Komisija resornog odjeljenja će u narednim danima obraditi pristigle zahtjeve, bodovati ih i predložiti listu onih koji ispunjavaju uslove javnog poziva.

Iz Odjeljenja za privredu navode da je najveće interesovanje iskazano za podsticaje namijenjene povećanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << produktivnosti i konkurentnosti, te da su za ovu vrstu podsticaja aplicirala 164 privrednika. Od toga, njih 132 iz kategorije malih i srednjih preduzeća želi podsticaj za sufinansiranje nabavke osnovnih sredstava.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.