Za njenom pozadinom svi lude: Da li je ovo najseksipilnije izdanje pevačice do sada?

Izvor: B92, 16.Feb.2017, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za njenom pozadinom svi lude: Da li je ovo najseksipilnije izdanje pevačice do sada?

Spada u vodeće zvezde koje ruše Instagram i sve društvene mreže kada postavi "belfi". Ovog puta ona je za manje od 24 sata dobila više od milion lajkova. Da li znate o kome se radi?

Dženifer Lopez je za Dan zaljubljenih odabrala baš ovu vatrenu kombinaciju koju je odlučila i da ovekoveči, ali i podeli sa pratiocima. A oni su, očekivano bili oduševljeni.

"I dalje si najbolja", samo je jedan od komentara fanova.

Inače, pre Kardašjianovih započela >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je opsednutost zadnjicama, a posebno kada je u pitanju Dženifer.

Njen lični trener Dejvid Kirš kaže da postoji jedna vežba koja ako se radi tri puta nedeljno može da vam "obezbedi" definisanu pozadinu. Pogledajte snimak.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.