Za napad na komunalnu milicajku najmanje dve godine zatvora?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Feb.2020, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za napad na komunalnu milicajku najmanje dve godine zatvora?

Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podnelo je sudu optužni predlog protiv Sadije Durmisi, jer je 12. januara na Vidikovačkoj pijaci udarila pripadnicu Komunalne milicije.

Durmisi se na teret stavlja napad na službeno lice, a Tužilaštvo predlaže sudu da joj izrekne kaznu ne manju od dve godine zatvora, rekla je za Tanjug portparol tužilaštva Milica Ljubičić.

Durmisi je udarila komunalku jer joj je naredila da ukloni tezgu sa mesta na pijaci koje nije predviđeno za prodaju robe.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Tužilaštvo traži najmanje dve godine za ženu koja je udarila milicajku

Izvor: B92, 13.Feb.2020

Drugo osnovno javno tužilažtvo u Beogradu podnelo je sudu optužni predlog protiv Sadije Durmisi jer je udarila pripadnicu Komunalne milicije...Sadiji Durmisi se na teret da je 12. januara na Vidikovačkoj pijaci napala službeno lice, a Tužilaštvo predlaže sudu da joj izrekne kaznu ne manju od...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.