Za hiljaditog skijaša na Kopaoniku - nagrada skije 

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2021, 12:07

Za hiljaditog skijaša na Kopaoniku - nagrada skije 

Skije kao nagrada za pravi izbor za praznike

Skijališta Srbije su danas, za Prvi maj obradovala najvernijeg skijaša, koji je kao idealnu destinaciju za skijanje i praznični odmor izbarao baš Kopaonik. Mihajlo Lapčević iz Beograda je hiljaditi skijaš na Kopaniku i iz tog razloga je kao nagradu od Skijališta Srbije dobio novi komplet skija i vezova. Mihajlo je na izlazu žičare Karaman greben rekao da je Kopaonik uvek prvi izbor za njega i da je srećan što je mogao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da uživa i za Prvi maj i Vaskrs u svom omiljenom sportu. Skijališta Srbije su na ovaj način htela da se zahvale najstrastvenijim skijašima i da na ovakav način zaokruže najuspešniju skijašku sezonu.

Ski sezona u Srbiji završena je 18. aprila, nakon 137 dana rada, a za prvomajske i uskršnje prazinke ponovo su otvorila svoja vrata za sve one kojima zime i skijanja nikada nije dosta. Ski centri Kopaonik i Stara planina rade za skijanje do 4. maja, dok na Torniku posetioci mogu da uživaju do kraja praznovanja u panoramskoj vožnji žičarom i vožnjom bobom na šinama.
Pogledaj vesti o: Prvi maj

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PRAVI IZBOR ZA PRAZNIKE Za hiljaditog skijaša na Kopaoniku - nagrada skije!

Izvor: Blic, 01.Maj.2021

Skijališta Srbije su danas, za Prvi maj obradovala najvernijeg skijaša, koji je kao idealnu destinaciju za skijanje i praznični odmor izbarao baš Kopaonik. Mihajlo Lapčević iz Beograda je hiljaditi skijaš na Kopaniku i iz tog razloga je kao nagradu od Skijališta Srbije dobio novi komplet skija...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.