Za fanove serije Tvin Piks: Tajni dnevnik Lore Palmer od maja u prodaji

Izvor: Blic, 16.Feb.2017, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za fanove serije "Tvin Piks": Tajni dnevnik Lore Palmer od maja u prodaji

Dok odbrojavaju još tri meseca do dugo čekanog nastavka serije „Tvin Piks” Dejvida Linča, fanovi će moći da uživaju u novom izdanju „Tajnog dnevnika Lore Palmer” koji 2. maja izlazi u audio-verziji.

Knjigu, koju je 1990. napisala Dženifer Linč, čitaće Lora Palmer glavom i bradom: glumica Šeril Li koja je tumači u kultnoj seriji.

Evo zvančnog sinopsisa: „Dnevnik prati Lorin život od 12. godine do smrti u 17. i opisuje užasnu pozadinu događaja >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koji je pokrenuo celu seriju - njenog ubistva.

U svojim intimnim zapisima, Lora od vesele i naivne tinejdžerke izrasta u napaćenu dušu iza lažnog osmeha kraljice mature. Progonjena vizijama groznog čoveka sa dugom kosom - demonske pojave koju zna samo kao BOB - Lora se sunovraćuje u svet droga, seksualnog promiskuiteta i prostitucije. Dok tone sve dublje i dublje u bezdan, Lora je primorana da preispita ko je i šta je, u stvari, BOB”.

Treća sezona „Tvin Piksa” premijerno će biti prikazana od 21. maja na američkoj mreži Showtime i imaže 18 epizoda. Prve dve epizode biće odmah odstupne i onlajn.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.