Za dve nedelje na ulice bačeno 300 tona soli (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 10.Jan.2015, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za dve nedelje na ulice bačeno 300 tona soli (VIDEO)

Zimska služba ima dovoljno soli i rizle, a sva mehanizacija je ispravna pa neće biti problema ukoliko ponovo padne sneg. Do sada je, kažu u Operativnom štabu službe, potrošeno oko 400 tona soli i 200 kubika rizle za posipanje ulica i lokalnih puteva.
Kako najavljuju meteorolozi, sledeće nedelje očekuju nas više temperature. ipak, Zimska služba je i dalje u pripravnosti sa čitavih 8 kamiona Mediane koji čiste i posipaju gradske ulice i još toliko kamiona MD gita koji su >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << zaduženi za lokalne puteve.
Za dve nedelje, koiko ima snega, na ulice su bacili 300 tona soli, a na lokalne puteve 100 tona soli i 200 kubika rizle. Glavne saobraćajnice su uglavnom bile prohodne, ali su trotoari uglavnom bili pod snegom. Očigledno je da nisu sve Nišlije poštovaje obavezu da čiste sneg ispred svojih kuća, lokala i ostalih objekata, kaže Dimitrijević.
U toku ledenih dana sa puno padavina putevi prema Ceriju, Vrtištu i Trupalu nisu bili prohodni za javni prevoz puna 24 sata, kažu u Zimskoj službi.

Nastavak na NTV.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.