Za dokumente preko interneta – nema termina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jul.2011, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za dokumente preko interneta – nema termina

NOVI SAD -

Iako je od juče građanima Novog Sada konačno omogućeno da, umesto višesatnog stajanja u redovima ispred Policijske uprave, svoj termin za izdavanje ličnih dokumenata dobiju preko interneta, taj sistem već u prvom danu pokazao je svoje manjkavosti.

Osim što na portalu eUprava, preko kojeg se podnose zahtevi za izradu ličnih dokumenata, ne postoji opcija zakazivanja za podizanje istih, na šta su se odmah požalili građani, jer je čekanje u redu opet neminovnost >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kada se dokumenta izrade, pojedini su se požalili da nisu uspeli da dobiju ni termin za podnošenje zahteva iako su, kako navode ispoštovali celu proceduru na pomenutom portalu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Do novog pasoša i lične karte uz pomoć interneta

Izvor: Press, 30.Jul.2011, 06:57

Na portalu www.euprava.gov.rs građani od juče mogu zakazati termin za predaju dokumenata za izdavanje ličnih karata i pasoša. Tako je žiteljima Čukarice, Novog Beograda, Zemuna i Zvezdare omogućeno da od kuće, putem Interneta, rezervišu termin koji im najviše odgovara

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.