Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Maj.2019, 09:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za četiri dana iz saobraćaja isključeno 1.370 pijanih vozača

U poslednjih sedam dana poginulo je 20 ljudi na putevima u Srbiji, a 1.370 vozača je za četiri dana isključeno iz saobraćaja zbog vožnje pod dejstvom alkohola, preneo je danas RTS.

Zamenik načelnika Uprave Saobraćajne policije Boban Milinković rekao je u Jutranjem programu te televizije da su najčešći uzroci saobraćajnih nezgoda neprilagođena brzina i vožnja pod dejstvom alkohola.

On je dodao da su mnogi vozači pitali zašto se rade kontrole na Veliki petak, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << a da je samo na taj dan iz saobraćaja isključeno više od 400 njih.

Milinković je rekao i da se dešava da saobraćajna policija ne može da postigne da isključi sve alkoholisane vozače i da se dogodi da oni izazovu nezgodu.

On je istako da će patrole tokom današnjeg dana dobiti instrukciju da kontrolišu što više vozača.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.