Za Trampa nepoželjni muslimani, a on za jedan grad

Izvor: B92, 08.Dec.2015, 10:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za Trampa nepoželjni muslimani, a on za jedan grad

Potencijalnom kandidatu Republikanske partije za predsednika SAD Donaldu Trampu zabranjen je ulaz u jedan grad na Floridi.

Gradonačelnik Sent Pitersburga Rik Krismen je doneo takvu odluku nakon što je Tramp rekao da muslimanima treba zabraniti ulazak u SAD.

Krismen je naveo da je Trampu zabranjeno da dođe u taj grad sve dok ljudi ne budu "u potpunosti razumeli opasnu pretnju" koju predstavlja Tramp.

Američki milijarder Donald Tramp prethodno je kazao da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bi zabrana ulaska muslimanima u SAD bila na snazi dok se "ne shvati o čemu je reč".

Trampov predlog ubrzo su osudili Bela kuća, zvaničnici, brojni političari iz redova demokrata i republikanaca, kao i građani SAD.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

PRETERAO: Trampu zbog govora mržnje zabranjen ulazak u grad na Floridi

Izvor: Kurir, 08.Dec.2015

Gradonačelnik Sent Pitersburga ne da kandidatu za predsedničku nominaciju Republikanske partije Donaldu Trampu da uđe u njegov grad...Rik KIrismen kaže da je zgrožen Trampovom izjavom da muslimanima treba zabraniti ulazak u SAD...St. Petersburg Mayor Rick Kriseman tweets a ban on Donald Trump from...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.