Za Novu godinu u Nišu Van Gog, Dejan Petrović i Big bend

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Dec.2017, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za Novu godinu u Nišu Van Gog, Dejan Petrović i Big bend

Na centralnom gradskom trgu u Nišu u novogodišnjoj noći nastupiće rok grupa Van Gog kao što je i ranije najavljeno, ali i trubač Dejan Petrović i Big bend, izjavio je danas direktor Niškog kulturnog centra Srđan Savić.

Prema njegovim rečima, Petrović će sa svojim muzičarima izaći na binu u 22 sata, a Van Gog pred ponoć, oko 23.40.

"Nastup Dejana Petrovića i Big Benda trajaće otrpilike do 23.20 a nakon kraće pauze krenuće nastup Van Goga i trajaće >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << do dva sata iza ponoći", rekao je Savić na konferenciji za novinare.

On je kazao da će bina za doček Nove godine biti postavljena na istom mestu kao i prošle godine, odnosno kod spomenika na Trgu kralja Milana.

Savić je rekao da će zbog dočeka Nove godine saobraćaj u Voždovoj ulici, od zgrade suda, i u Ulici Milojka Lešjanina od Ureda, biti zatvoren okvirno od 20 sati 31. decembra do šest časova 1. januara.

Niškom kulturnom centru, podsetio je Savić, poverena je organizacija dočeka, a grad Niš finansira novogodišnje slavlje sa 5,5 miliona dinara.

Savić je kazao da su Dejan Petrović i Big Bend svoj nastup poklonili gradu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Dejan Petrović i Big bend poklanjaju koncert Nišlijama

Izvor: juGmedia, 29.Dec.2017

U novogodišnjoj noći na centralnom gradskom trgu u Nišu, svoj nastup gradu pokloniće trubač Dejan Petrović i Big bend, a pored njih, kao što je ranije najavljeno, nastupiće i Van Gog, izjavio je danas direktor Niškog kulturnog centra Srđan Savić...Prema njegovim rečima, Petrović će sa svojim...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.