Za Bagdad nema dileme: Hoćemo da UNIŠTIMO Islamsku državu jednom za svagda!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Apr.2018, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za Bagdad nema dileme: Hoćemo da UNIŠTIMO Islamsku državu jednom za svagda!

Irak hoće da stane na put džihadistima i njihovim zlim namerama

Bagdad podržava inicijative Moskve koje su usmerene na rešavanje situacije u Siriji, izjavio je danas irački ambasador u Rusiji Hajdar Mansur Hadi.

Stigli predstavnici OZHO: Provera za izrežirani hemijski napad u Dumi

Velika SRAMOTA za američku vojsku: Stranac rukovodio napadima na Siriju

- Rusija radi na inicijativama, kao i mi. Mi uvek podržavamo inicijative Rusije zajedno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa Sirijom - rekao je Hadi, istakavši da Irak uvek sarađuje sa susedima, kao što je Sirija, kako bi se našla mirna rešenja.

Irački ambasador je rekao da je Bagdad "veoma zabrinut" zbog nedavnog raketnog napada na Siriju.

- To odražava nestabilnost, dok je naša zemlja zainteresovana za eliminisanje Islamske države jednom za svagda. Zato pozivamo sve da sednu za pregovarački sto i potraže izlaz iz ove situacije kroz debate. Zalažemo se za rešavanje ovog pitanja političkim putem - zaključio je Hadi, prenosi ruska agencija.

Vesti iz Sirije, Iraka i Jemena možete pratiti OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.