Za 500 učenika prvih razreda besplatni udžbenici

Izvor: SandzakPress.net, 28.Avg.2019, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za 500 učenika prvih razreda besplatni udžbenici

Za učenike prvih razreda u bjelopoljskim školama Opština je i ove godine obezbijedila besplatne udžebenike za šta će biti utrošeno 25 hiljada eura. “Oko 500 učenika, koji su upisani u prvi razred u tri gradske i 14 prigradskih osnovnih škola na teritoriji bjelopoljske opštine, dobiće besplatne udžbenike zahvaljujući Opštini Bijelo Polje, dok će posredstvom Ministarstva prosvjete i Centra za socijalni rad, besplatne udžbenike za sve razrede osnovne škole, dobiti djeca čiji su roditelji >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << korisnici materijalnog obezbjeđenja, kazala je sekretarka Sekretarijata za lokalnu samoupravu  Saida Čikić. Ona je istakla da kroz ovu podršku Opština Bijelo Polje želi da iskaže posebnu potrebu da pomogne mališanima, koji će na jesen započeti novo životno poglavlje.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Počinje škola: MANJE PRVAKA nego lane, Grad pomaže RODITELJE

Izvor: OkRadio.rs, 29.Avg.2019, 13:39

U ponedeljak će u školske klupe u Vranju sesti 726 đaka prvaka, što će biti za tridesetak manje nego prošle godine. Četiri dana pred početak nove školske godine, prema podacima gradskog rukovodstva, u prvi razred osnovne škole će poći 726 učenika.   Spisak još uvek nije konačan jer...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.