Za 17. januar zakazana sednica za razmatranje žalbi na presudu Džoniću

Izvor: B92, 07.Dec.2023, 15:38

Za 17. januar zakazana sednica za razmatranje žalbi na presudu Džoniću

Beograd -- Apelacioni sud u Nišu zakazao je za 17. januar sednicu za razmatranje žalbi na prvostepenu presudu Goranu Džoniću

Podsetimo, on je osuđen na kaznu doživotnog zatvora zbog ubistva tročlane porodice Đokić iz Aleksinca - Gorana (57), Gordane (56) i njihove ćerke Lidije (25), 26. septembra 2021. godine.

Sednica će biti otvorena za javnost, potvrđeno je za Tanjug u tom sudu. Sud će razmatrati žalbu odbrane na prvostepenu presudu.

Apelacioni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sud može ovu kaznu da potvrdi, preinači ili ukine i vrati prvostepenom sudu da ponovi suđenje.

Džonić je tokom celog suđenja negirao krivicu.

On je pored teškog ubistva osuđen i za nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Istraga u ovom slučaju bila je sprovedena i protiv braće Aleksandra i Kostadina M. i drugog Džonićevog sina Milana, ali su oni pušteni iz pritvora i nisu se našli na optužnici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.