ZVIZNUO JOJ ŠAMARČINU, POKUŠALI SMO DA IH RAZDVOJIMO Mladić kod poznatog beogradskog bazena napao devojku! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2023, 19:12

"ZVIZNUO JOJ ŠAMARČINU, POKUŠALI SMO DA IH RAZDVOJIMO" Mladić kod poznatog beogradskog bazena napao devojku! (VIDEO)

Prolaznici su reagovali

Nasilje mladića nad devojkom, snimljeno je danas na Košutnjaku kod bazena kada je uz vrlo agresivan nastup, mladić udario devojku ramenom, a pre toga, kako navodi devojka koja je podelila snimak na društvenim mrežama, nesrećnoj devojci udario i šamar usled čega su prolaznici reagovali.

Naime, na društevim mrežama pojavio se snimak agresivnog ponašanja mladića prema devojci na Košutnjaku. Na snimku se vidi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da mladić viče na devojku uz udarac ramenom nakon čega nastavljaju dalje jedo pored drugog.

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

Kako svedoči devojka koja je objavila snimak, madić je devojci udario i šamar na šta su prolaznici reagovali i razdvojili ih, ali je, kako navodi, uprkos svemu, devojka nastavila dalje sa njim.

- Upravo kod bazena Košutnjak, zviznuo joj je šamarčinu, pokušali smo da ih razdvojimo. Devojka se zahvalila što smo prišli i pristala na ostatak. Ko zna šta će biti s njom - navela je hrabra devojka koja je pokušala da pomogne.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.