ZVEZDA SERIJE MUĆKE U OPASNOSTI Popularni glumac iz dana u dan strahuje za svoj život

Izvor: Blic, 23.Sep.2017, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDA SERIJE "MUĆKE" U OPASNOSTI Popularni glumac iz dana u dan strahuje za svoj život

Svi ga pamte kao DelBoja iz serijala Mućke. Popularni glumac Dejvid Džejson u poslednje vreme strahuje za svoj život.

Ovom Britancu nepoznata osoba skoro svakodnevno preti smrću pa je poznati umetnik angažovao i telohranitelje kako bi bio siguran jer oseća da je u opasnosti.

"Obezbeđenje je vrlo strogo i dvojica telohranitelja ga prate u stopu. Čak prate njegov automobil kad napusti set", kaže neimenovani izvor blizak Džejsonu za "The Sun".

Popularni >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << glumac trenutno snima četvrtu sezonu serije "Still open all hours", a dešavalo se da ga nepoznata osoba proganja i na putu do seta gde se snima to ostvarenje.

Džejson je slavu stekao glumeći sa Nikolasom Lindherstom u serijalu "Only fools and horses", poznatijem kao Mućke. Od 1981. do 1991. snimljeno je sedam sezona serije koja se sa božićnim specijalima prikazivala sve do 2003. godine.

Upravo je ovo dramsko ostvarenje proglašeno za najbolji sitkom svih vremena. Uskoro bi svetlost dana trebalo da ugleda i dokumentarni film o Mućkama koji će prikazati i do sada neemitovane delove.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.