ZVERSKI UBIJENA LUNA (3) ISPRAĆENA UZ TIHO NOĆI, MOJE ZLATO SPAVA! Ručice su joj bile polomljene, lice otečeno, deo uha otkinut!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Maj.2019, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVERSKI UBIJENA LUNA (3) ISPRAĆENA UZ "TIHO NOĆI, MOJE ZLATO SPAVA"! Ručice su joj bile polomljene, lice otečeno, deo uha otkinut!

Vesna Firulović, osumnjičena da je sa ljubavnikom Zoranom Albićem učestvovala u krvničkom ubistvu trogodišnje ćerkice Lune, nije puštena iz pritvora da prisustvuje sahrani.

Mala Luna Firulović (3) za čije svirepo ubistvo su osumnjičeni očuh Zoran Albić (24) i majka Vesna Firulović (24), sahranjena je danas u belom kovčegu na seoskom groblju u Slatini kod Negotina uz pesmu „Tiho, noći, moje zlato spava“!

Najtužnija povorka krenula je ka groblju u 13 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << časova, a za sandukom je prvi išao uplakani Lunin otac Dragan Purić (30) i stariji brat (5), članovi porodice i meštani…

Plakali i pogrebnici

Na večni počinak trogodišnju devojčicu nije ispratila majka vesna, kojoj to nije dozvoljeno, pošto se nalazi u pritvoru, kao i njen ljubavnik, koji je u ponedeljak ujutru krvnički nasmrt pretukao nevino dete.

Svi prisutni grcali su u suzama, zgroženi sudbinom malene plavooke devojčice. Čak i pogrebnici, navikli na sve i svašta.

- Kakvi su to monstrumi koji su mogli tako nešto da urade nevinom biću? - s nevericom su se među sobom pitali prisutni u povorci.

Albić je na saslušanju priznao da je ubio pastorku, pritisnut dokazima, iako je najpre tvrdio da je dete samo palo sa nezavršene terase njegove kuće u Prahovu. Takođe je izjavio da mu je u tome pomogla nevenčana supruga i majka deteta. Rekao je da je devojčicu ošamario, nervozan što plače, ali da ju je šamarala i majka.

Kada su videli da je obamrla i da ne diše, smislili su da je pala sa terase i taksijem je odvezli do negotinske bolnice. Majka Vesna je sve to negirala, tvrdeći da se Zoran Vratio kući pijan iz kafane i počeo da razbija stvari po kući, što je malenu Lunu probudilo. Kada je devojčica zaplakala, to je krvnika do te mere razbesnelo da ju je ubio udarcima!

Lunin stric kazao je da je leš deteta porodica dobila u "užasnom stanju".

- Ručice su joj bile polomljene - priča Draganov brat. - Lice joj je bilo potpuno otečeno, a deo uha otkinut. Ne mogu ni da zamislim da postoje takvi ljudi koji su takve povrede mogli da nanesu nedužnom detetu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.