ZVER: Pedofil silovao 90 dece diplomata

Izvor: Kurir, 15.Maj.2014, 07:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVER: Pedofil silovao 90 dece diplomata

Profesor manijak napadao je žrtve na ekskurzijama, nakon što ih je drogirao

VAŠINGTON - Monstrum.

Američki Federalni istražni biro (FBI) svim snagama traga za ozloglašenim pedofilom Vilijamom Vehijem (64), koji je silovao i zlostavljao najmanje 90 dece diplomata tokom 40 godina nastavničke karijere u školama širom sveta. Profesor manijak najviše je voleo da napada svoje žrtve dok su bile omamljene na ekskurzijama, kada bi ih drogirao i potom tako nemoćne >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << napastvovao.

Nastavničku karijeru započeo je u američkoj gimnaziji u Teheranu. Radio je širom Bliskog istoka i Evrope - u Libanu, Španiji, Iranu, Grčkoj, Indoneziji i Saudijskoj Arabiji, i to skoro uvek u srednjim školama koje su pohađala deca diplomata, imućnijih Amerikanaca i lokalne elite.

Vašington dobija pozive od više stotina osoba koje su povezane s njegovim napadima, a koja žele da pomognu u Vehijevom hvatanju. Inače, on je oženjen i ima dva sina, i 1969. osuđen je u SAD za pedofiliju, ali nije upisan u registar seksualnih prestupnika.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.