ZUKORLIĆ KRITIKOVAN ZBOG PONAŠANJA PREMA REGIONALNOJ TV

Izvor: Kurir, 04.Nov.2010, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZUKORLIĆ KRITIKOVAN ZBOG PONAŠANJA PREMA REGIONALNOJ TV

BEOGRAD - Medija centar Beograd i nevladina organizacija "Urban in", koji su organizovali posetu domaćih i stranih novinara Novom Pazaru, kritikovali su muftiju Muamera Zukorlića zbog odnosa prema novopazarskoj Regionalnoj televiziji.

U saopštenju se navodi da glavni muftija Islamske zajednice u Srbiji nije dozvolio Regionalnoj televiziji da prati sastanak sa ostalim novinarima u prostorijama Mešihata.

- Takav stav Muamera Zukorlića u direktnoj je suprotnosti s njegovom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << izjavom, na tom istom sastanku, da je otvoren za medije, ali da je on u Srbiji u medijskoj blokadi - navodi se u saopštenju.

Organizatori posete pružili su mogućnost stranim i domaćim novinarima da kroz razgovore sa svim relevantnim akterima u Novom Pazaru i Sjenici dobiju što potpuniju sliku stanja u tom regionu, kao i da ostvare direktne kontakte sa institucijama i lokalnim medijima radi što profesionalnijeg izveštavanja, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.