ŽRTVOVALA NOGU DA BI SPASLA SESTRU

Izvor: Kurir, 27.Mar.2011, 09:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽRTVOVALA NOGU DA BI SPASLA SESTRU

NJUJORK - Devetogodišnja Anaja Ruker je heroj Amerike. Ovoj hrabroj devojčici je amputirana noga pošto je spasla svoju mlađu sestru od gaženja. Anaja i sestra su prelazile ulicu u gradu Medisonu u državi Džordžija kad je na njih naleteo kamion u punoj brzini. Anaja je zgrabila sestru i gurnula je na trotoar

NJUJORK - Devetogodišnja Anaja Ruker je heroj Amerike. Ovoj hrabroj devojčici je amputirana noga pošto je spasla svoju mlađu sestru od gaženja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<
Anaja i sestra su prelazile ulicu u gradu Medisonu u državi Džordžija kad je na njih naleteo kamion u punoj brzini. Anaja je zgrabila sestru i gurnula je na trotoar, ali je kamion prešao preko njene noge i donjeg dela leđa. Lekari su uspeli da joj spasu život, ali su morali da joj amputiraju nogu i izvade bubreg.

- Volim je više od svega. Moja sestra je previše mlada da je udari kamion. Verovatno je sada ne bi bilo. Zato bolje da je mene udario, ja sam veća - rekla je Anaja na vestima televizije NBC.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.