ŽRTVAMA PRECIZNO PRESUDIO JEDNIM HICEM: Evo kako je maloletni ubica izvršio zlodelo - Ni ruke mu se nisu tresle (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2023, 20:11

ŽRTVAMA PRECIZNO PRESUDIO JEDNIM HICEM: Evo kako je maloletni ubica izvršio zlodelo - "Ni ruke mu se nisu tresle" (FOTO)

Ovaj stravični masakr koji se danas desio promeniće Srbiju.

Učenik koji je danas pucao na svoj razred bio je potpuno hladnokrvan, kao da se ni trunku ne kaje. Kako se saznaje iz istrage, njemu se ruke nisu tresle, bio je sasvim smiren, bez ikakvog izraza lica.

Takođe, gotovo sve žrtve su bile pogođene jednim hicem, što pokazuje da je bio neverovatno precizan, pišu mediji.

Na vanrednoj konferenciji za novinare, predsednik države, Aleksandar Vučić, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je izneo svoje predloge mera koje bi trebalo da spreče dalje nasilje.

On je rekao da se učenik na saslušanju ponašao kao da je igrao igricu, odnosno postao je heroj, "od dečaka progonjenog jer je bio bolji od ostalih, sad je zadovoljan jer je za neke postao heroj".

Učenik Kosta K. išao je u jednu od najboljih škola u Srbiji, bio je izvaredan đak, a priznao je da je zločin planirao čitavih mesec dana.

Đaci su ga, kako se priča, znali zadirkivati jer je mucao i nije se lako uvek uklapao. Imao je široki spektar interesovanja i želeo je da postane astrofizičar kad poraste.

Sve vesti o nezapamćenoj tragediji u Beogradu čitajte klikom OVDE

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.