ŽREB ZA SVETSKI KUP: Srbija dobila rivale, izbegnuti Amerikanci

Izvor: Večernje novosti, 16.Mar.2019, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽREB ZA SVETSKI KUP: Srbija dobila rivale, izbegnuti Amerikanci

Izabranici Aleksandra Đorđevića su u Šenženu saznali imena protivnika na predstojećem Mundobasketu. Nalaze se u grupi D Žreb za predstojeći Svetski kup je završen. Izabranici Aleksandra Đorđevića su u Šenženu saznali imena rivala.Kobi Brajant je smestio Srbiju u grupu D sa selekcijama Italije, Filipina i Angole. Prema, odranije poznatom, pravilniku najbolje dve ekipe prolaze u novu grupu u kojoj se "orlovi" ukrštaju sa grupom C. U njoj se nalaze Španija, Iran, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Portoriko i Tunis.Dobra vest je da Srbija ne može da se susretne sa Amerikancima pre eliminacione faze, a u kom delu bi do tog susreta moglo da dođe zavisiće od učinaka timova i plasmana u grupi.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Mundobasket 2019 (kostur) - Kako do četvrtfinala i šta je potrebno da izbegnemo "drim-tim"? (foto)

Izvor: Sportske.net, 16.Mar.2019

Danas je obavljen žreb za prestojeću planetarnu smotru, Srbija je dobila rivale u prvoj fazi, ali i potencijalne rivale u nastavku takmičenja...Selekcija Srbije dobila je rivale za prvu fazu Mundobasketa u Kini, to su selekcije Italije, Filipina i Angole i ove reprezentacije čine grupu D, koja će...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.