ZORANNAH ZAR TE NIJE STID Srbija je pocela da me zamara

Izvor: medio.rs, 12.Okt.2016, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZORANNAH ZAR TE NIJE STID Srbija je pocela da me zamara

Modna blogerka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, zaradila je u Srbiji fine pare i slavu, a sad kaže da je Srbija počela da je - zamara!

Njen novi dečko fudbaler Danijel Milićević, trenutno igra o Belgiji a Zorana priznaje da više voli da provodi vreme uz njega. 

- Pa, mi baš nismo na daljinu jer sam ja većinu svog vremena u Belgiji. Tamo mi jednostavno trenutno prija da budem. Srbija je počela dosta da me zamara - rekla je Zorana za emisjju >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs <<  Ekskluziv.

Što se venčanja tiče, Zorana kaže da je to veoma daleko, te da trenutno uživaju u vezi ovakvoj kakva jeste. Ipak, sada se kreće u društvu žena fudbalera i primećuje da takav život nije lak.

- Taj život je jako težak i ko misli da je to zanimljivo i da se sve svodi na šoping i na neke izlaske, ne. To je dosadan život i mora da ima ljubavi i razumevanja prema toj drugoj osobi da bi mogao apsolutno da ostaviš sve zbog tog nekoga i živiš tamo negde. Družimo se tamo, idemo zajedno na utakmice i ručkove jer šta da drugo da radiš - požalila se Zorana.

INFORMER.RS

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.