ZORANA MIHAJLOVIĆ NE ZNA ZA GRANICU! Bivša ministarka iznela teške uvrede na račun Putina

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2023, 17:59

ZORANA MIHAJLOVIĆ NE ZNA ZA GRANICU! Bivša ministarka iznela teške uvrede na račun Putina

Izjava bivše ministarke šokirala javnost.

- Sličan se sličnome raduje - kaže latinska poslovica, a iz ovog primera se jasno vidi da mrzitelj sopstvene zemlje u jednoj državi uvek oseća bliskost sa istomišljenikom iz druge.

Bivša ministarka energetike i rudarstva Zorana Mihajlović oglasila se na društvenoj mreži Instagram i iznela svoj stav o sramnom potezu Evgenija Prigožina koji pokušava da izvede puč, čime je izdao svoj narod i državu.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />- Tužno je i pogubno koliko jedan zločinac Putin unižava rusku državu i ruski narod. On je, i uvek će biti ratni kriminalac. A Srbija koju čini slobodarski narod, kojoj je mesto sa evropskim i demokratskim zemljama je na žalost jedina zemlja (pored Belorusije) koja nije uvela sankcije Putinu, i time pokazala da odobrava i invaziju Putina na nezavisnu državu Ukrajinu, kao i sva zverstva koja su vojnici pod Putinovom zastavom činili i čine.

Vi koji odlučujete o politici Srbije ne samo da niste dostojni građanki i građana nase zemlje, vi ugrožavate budućnost Srbije. Niste dostojni, sklonite se - napisala je Zorana Mihajlović.

A post shared by Prof. dr Zorana Z. Mihajlović (@zorana_zm)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.