ZORAN SA CIMERIMA I DALJE U ĆELIJI: Nije omiljeni u zatvoru, retko komunicira sa drugima

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2017, 23:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZORAN SA CIMERIMA I DALJE U ĆELIJI: Nije omiljeni u zatvoru, retko komunicira sa drugima

Srbija čeka na razrešenje slučaja ubistva Jelene Marjanović

Zoran Marjanović, koji je uhapšen zbog sumnje da je povezan sa ubistvom svoje supruge, pevačice Jelene Krsmanović Marjanović, od prošle subote, kada je uhapšen, u ćeliji se nalazi sa još trojicom muškaraca koji su osumnjičeni za teška krivična dela. Među njima je i Marko Nikolić, koga mnogi nazivaju monstrumom iz Rakovice, jer je počinio dvostruko ubistvo 12. jula, usmrtivši ženu i dete.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Nakon vesti da dele ćeliju, oglasili su se i njihovi rođaci. Oni su podeljenog mišljenja u vezi sa hapšenjem Marjanovića, dok za Nikolića imaju najgore reči.

- Zamislite, Marko je ubio rođeno dete da bi se osvetio, to mi nikad neće biti jasno -  rekao je jedan od rođaka Nikolića, dodavši da se "sličan sličnom raduje" jer je čuo da Marjanović komunicira sa Markom u zatvoru.

Kako su rekli sagovornici, Marjanović i Nikolić nisu omiljeni u zatvoru. Retko komuniciraju sa drugima.

- Što se tiče Marjanovića, kada neko od stanara pokuša da uspostavi kontakt sa njim ne želi da priča. Kad je u pitanju Nikolić, kod njega je situacija malo drugačija. Nikolić ni sa kim do skoro nije pričao, samo je jeo, spavao i išao na razgovor s advokatom. On čak nije ni komunicirao sa cimerima. Ponašao se kao da je sa neke druge planete i kao da nije u zatvoru - rekao je izvor.

Podsećamo, Zoran Marjanović je već 9 dana u pritvoru. Njegova supruga Jelena Krsmanović je zverski ubijena 2. aprila u Borči, a do danas se nije utvrdilo ko je počinilac zločina koji do dana današnjeg trese Srbiju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.