ZORAN MARJANOVIC PONOVO NA SASLUSANJU Novi dokazi u istrazi UBISTVA PEVACICE uskoro se moze ocekivati hapsenje

Izvor: medio.rs, 17.Sep.2016, 10:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZORAN MARJANOVIC PONOVO NA SASLUSANJU Novi dokazi u istrazi UBISTVA PEVACICE uskoro se moze ocekivati hapsenje

Marjanović se odazvao pozivu kriminalističke policije i nešto posle 17 sati ušao u zgradu PU Beograd

Zoran Marjanović (33) ponovo je juče saslušan u policiji u vezi s novim detaljima do kojih se došlo u istrazi ubistva njegove supruge Jelene Marjanović.

. U njegovoj pratni su bili brat Miloš, otac Vladimir i sin Uroš, koji su ga čekali ispred zgrade. Međutim, niko od njih nije želeo da daje izjave za medije, i još uvek nije poznato šta je pričao >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << pred policijom.

Foto: Telegraf, Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

Inače, do sada je saslušano više od 100 ljudi, ali ne i Jelenina najbolja drugarica koja je znala mnogo tajni iz njenog porodičnog života. Ona smatra da neko namerno pokušava da izbegne njeno saslušanje, kako se ne bi otkrila prava istina.

– Ta devojka je bila skoro svake večeri sa Jelenom u studiju u kuči Marjanovića. Slušala je kako Jeca snima pesme i bila je njena podrška – rekao je izor, a prenosi “Srpski telegraf”.

(Telegrtaf.rs/Izvor: Srpski telegraf)

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.