ZORAN MARJANOVIĆ JE PAO NA POLIGRAFU ODMAH POSLE UBISTVA: Policija je tada trebala da ga uhapsi, ali čvrsti dokazi su ostali i biće OSUĐEN ZA UBISTVO!

Izvor: Press, 06.Nov.2017, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZORAN MARJANOVIĆ JE PAO NA POLIGRAFU ODMAH POSLE UBISTVA: Policija je tada trebala da ga uhapsi, ali čvrsti dokazi su ostali i biće OSUĐEN ZA UBISTVO!

Odmah po ubistvu Jelene Marjanović, Zoran Marjanović je pao na poligrafu. Tada je odmah trebao da bude uhapšen. Policija i tužilaštvo su napravili grešku što ga nisu tada uhapsili, sad je mnogo teže prikupiti dokaze, poručuje Boro Banjac, jedan od najiskusnijih srpskih policajaca i bivši načelnik Uprave za borbu protiv organizovanog kriminala (UBPOK).
Foto: Facxebook, Kurir.rs
Banjac je, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << međutim, uveren da policija ima čvrste dokaze protiv Zorana Marjanovića i da će on biti osuđen za ubistvo supruge Jelene, koje se dogodilo 2. aprila 2016. u Borči!
Da je Zoran uhapšen u aprilu 2016, navodi Banjac, do sada bi sve u ovom slučaju bilo odavno poznato i razjašnjeno, a ubica bi bio osuđen.
- Priča Zorana Marjanovića da je nedužan sasvim je nelogična i šuplja, ona nije utemeljena u dokazima i zbog toga sam uveren u njegovu krivicu. On je i uhapšen zato što postoje čvrsti dokazi i biće osuđen, ali ponavljam, nije mi jasno zašto nije uhapšen odmah, jer onda ne bi ni bilo ove histerije u medijima oko Marjanovića - kaže Banjac, i dodaje:
- Toj medijskoj histeriji, pored samih medija, doprineli su i kojekakvi stručnjaci i analitičari. Oni su javnim iznošenjem svog viđenja stvari iako nisu imali pristup informacijama relevantnim za ovaj slučaj, samo su još više doprineli tom haosu - navodi Banjac, kome je ovo prvi javni istup o ubistvu Jelene Marjanović.
Sagovornik ubeđen je da je trebalo prvo utvrditi sve činjenice u vezi s Jeleninim ubistvom, pa onda sa informacijama izaći u javnost.
- Pobornik sam tog načela. Tek kada se sve završi, onda se obratiš javnosti. Tada možeš i da odgovoriš na svako pitanje, a ne ovako, svako je stručnjak, svako ima informacije, a zapravo svi samo prave pometnju... - objašnjava Banjac.
Zbog raznih spekulacija u medijima, kaže on, stvorila se slika u javnosti da je policija od početka sve pogrešno radila.


Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.