ZORAN ĐORĐEVIĆ: Obećao sam pokojnom ocu da se neću baviti politikom, ALI SE ONDA DOGODIO VUČIĆ!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jan.2024, 21:14

ZORAN ĐORĐEVIĆ: "Obećao sam pokojnom ocu da se neću baviti politikom, ALI SE ONDA DOGODIO VUČIĆ!"

Zoran Đorđević otkriva detalje iz svog privatnog života.

U najnovijem Informerovom podkastu gostovao je srpski političar i član SNS-a Zoran Đorđević. Njega je javnost upoznala pre svega dok je obavljao funkciju ministra rada, zapošljavanja, boračkih i socijalnih pitanja u Vladi Republike Srbije i, pre toga, ministra odbrane Republike Srbije, a od marta 2021. je direktor javnog preduzeća "Pošta Srbije".

Zato je upravo ovaj podkast bio idealna prilika >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da o Zoranu Đorđeviću saznamo nešto više. Nešto što nije javna funkcija, već se tiče njegovog detinjstva, mladosti, odrastanja…

- Kako smo i moji roditelji i ja iz Beograda, kada sam krenuo u školu patio sam što nemam selo, što neki moji drugari odlaze na selo, pa kada je vikend nisu tu i nismo mogli da se družimo - otkriva Đorđević.

- Nedostajalo mi je i to što se ne sećam baba i deda ni sa očeve ni sa majčine strane jer su umrli ili kada sam bio beba ili i pre mog rođenja. Jedino koga sam imao bio je moj stariji brat, iz prvog braka mog oca, koji je dvadeset i šest godina stariji od mene.

Nije sve bilo idilično.

- Moja majka je, što tokom porođaja što u trudnoći, izgubila desetoro dece, ja sam joj bio jedanaesti - otkriva Đorđević.

- Moj vapaj i želja da imam više braće i sestara se posle možda i reflektovalo na želju da imam dosta dece. I ta želja, iako imam dosta godina, još uvek postoji, tako da verujem da će jednog dana i da se ispuni. Za sada imam dvoje.

- Nisam bio vukovac u osnovnoj školi jer sam imao četvorku iz matematike u petom razredu - otkriva Đorđević.

- Drugari su me zadirkivali da nisam pravi muškarac jer sam koristio kreme za lice - iskren je Đorđević.

- Kada mi je otac preminuo morao sam da počnem da radim… popravljao sam televizore - ispričao je Đorđević.

- Sa jednom devojkom sa pobegao sa ekskurzije i otišao u Italiju… sve vreme smo bili tamo - seća se Đorđević.

- Iako već živi sam sin mi se uvek javi kada uveče izađe napolje i kada se vrati kući - otkriva Đorđević fragmente svog roditeljstva.

- Obećao sam pokojnom ocu da se neću baviti politikom, ali se onda dogodio Vučić - brutalno je iskren Đorđević.

Ceo intervju sa direktorom Pošte Zoranom Ðorđevićem možete pogledati na videu ispod.

Izvor: Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.