ZNAM SAMO DA SU SE SVAĐALI OKO PARKINGA! Tela IT stručnjaka (34) i njegove supruge (33) pronađena u dvorištu, komšije u šoku...

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2021, 08:19

"ZNAM SAMO DA SU SE SVAĐALI OKO PARKINGA!" Tela IT stručnjaka (34) i njegove supruge (33) pronađena u dvorištu, komšije u šoku...

Bizaran slučaj

Muž i žena ubijeni su nakon duge rasprave sa komšijama dok su njihova deca bila u kući, tvrde meštani seoceta u Velikoj Britaniji.

Stiven i Dženi Čepl pronađeni su mrtvi na njihovom imanju u selu Norton Ficvoren u Samersetu na jugozapadu Engleske u nedelju uveče, preneo je "Dejli mejl". Lokalni stanovnici su rekli da je Stiven (34) predavao IT, dok je njegova 33-godišnja supruga radila u rasadniku. Na njihovim beživotnim telima pronađene su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << teške povrede.

Policija je potvrdila da su njihovo dvoje bili u kući u to vreme, a komšije kažu da su u pitanju dečaci starosti sedam i četiri godine.

Uhapšena su dva muškarca starosti 34 i 67 godina zbog sumnje da su izvršili ubistvo. U pitanju su komšije Čeplovih otac i sin, navodi PA.

- Nismo ih viđali (osumnjičene) mnogo, ali je u prošlosti bilo svađa oko parkinga – rekla je jedna meštanka.

Komšije su opisale njihov kraj kao tih, a jedan čovek je rekao da su žrtve bile "veoma prijateljski" nastrojene.

- Znam ih iz viđenja, ali nisam znao njihova imena – rekao je.

Drugi čovek je rekao da nije ni shvatio da nešto nije u redu dok nije video da dolazi ambulantni helikopter.

- Sve smo prespavali, samo sam jutros video policiju i trake – naveo je.

Drugi su rekli da su čuli vriske, a da je kasnije stigla policija i hitna pomoć. Detektiv Nil Mid rekao je da deca koja su bila u kući u vreme ubistva srećom nisu povređena, ali da su uznemirena zbog svega što se dogodilo.

- Sprovešćemo punu i detaljnu istragu – najavio je on.

- Iako deluje da je u pitanju izolovani incident, policija će biti prisutna u području da pruži bezbednost zajednici. Incidenti kao ovi su veoma retki, ali kad se dese uzrokuju veliku zabrinutost pa podstičemo sve sa pitanjima da razgovaraju sa policijom – istakao je Mid, pozivajući sve koji imaju informacije koje bi mogle da pomognu istragu da se jave policiji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.