Izvor: Piplmetar.rs, 31.Maj.2023, 22:30

„ZNAM DA ĆE NAS ONA GLEDATI…“ Reči brata Nemanje Gudelja kidaju dušu…

Ana Sabotinovski
|

sreda 31. maj 2023. 21:29h


Pevačica Anastasija Ražnatović izgubila je bebu, a nakon oglašavanja njenog partnera – fudbalera Nemanje Gudelja, oglasio se i njegov brat Dragi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Anastasija Ražnatović i Dragi Gudelj (Foto: Ringier/Milan Ilić/EPA/Jose Manuel Vidal) • Milan Ilić, EPA, Jose Manuel Vidal / Ringier


Naime, naš reprezentativac i igrač Sevilje, Nemanja Gudelj, u ponedeljak je podelio sa pratiocima na Instagramu tužne vesti da je Anastasija Ražnatović imala pobačaj u petom mesecu trudnoće.
Nakon ove objave Ražnatovićeva je ugasila svoj profil na duštvenoj mreži Instagram, a tim povodom se sada oglasio i fudbalerov brat Dragi, koji je emotivnom porukom uz fotografiju raznežio mnoge.
Dragi je na svom Instagram storiju objavio Nemanjinu fotografiju na kojoj je fudbaler podigao ruku pokazujući prstom prema nebu uz emotivnu poruku.
– Znam da će nas ona sve gledati – napisao je Dragi na engleskom jeziku i dodao emotikone anđela i srca.
Nemanja Gudelj (Foto: Ringier/T.B.)
Pevačica će se, podsetimo, vratiti u Beograd krajem nedelje kako bi u ovim za nju najtežim trenucima bila uz svoje najmilije.
Kako se sada navodi, Anastasiji su sređeni papiri zbog kojih do sada nije mogla da napusti zemlju.
Anastasija Ražnatović (Foto: Ringier/Oliver Bunić)
Ražnatovićeva je želela da tokom teškog perioda bude sa porodicom, pa će navodno već krajem nedelje stići u Beograd.
– Pošto prolazi kroz veoma težak period, želi da neko vreme bude sa porodicom. Dugo nije dolazila u Srbiju jer je čekala da se srede papiri koji su joj potrebni za život u Španiji. Pošto je to završeno, sad može da dolazi kući kad god poželi. Potreban joj je mir, pa je ugasila svoj profil na Instagramu i povukla se iz javnosti. Uz nju je sve vreme Nemanja i on joj je najveća podrška – navodi izvor blizak Anastasiji.
Anastasija i Svetlana Ražnatović Ceca (Foto: Ringier/Uroš Arsić)
Anastasija će prvi put uživo videti i Veljkovog i Bogdaninog sina, Krstana, koji je rođen drugog dana Vaskrsa.
– Mnogo joj je teško palo što nije mogla da vidi Veljkovog i Bogdaninog drugog sina, osim preko kamere na telefonu. Konačno će moći da ga zagrli i poljubi i srećna je zbog toga. Nedostajao joj je i mali Željko, kog obožava. Uz njih dvojicu, ali i majku Cecu i tetku Lidiju Ocokoljić, uspeće da se brže oporavi od svega i nastavi dalje – ispričao je izvor Informera.
Anastasija Ražnatović (Foto: Ringier/Oliver Bunić)
Porodica Ražnatović je na Spasovdan u najužem krugu porodice krstila najnovijeg člana porodice, Bogdaninog i Veljkovog drugog sina Krstana. Krštenje se održalo u Hramu Svetog Save u Beogradu. Nakon ceremonije, Ražnatovići su proslavu organizovali u poznatom beogradskom restoranu, a mali Željko nije se odvajao od Cece, te je u jednom momentu u šali nazvao „baba Ceco“.
– Ko ti je rekao da mi kažeš baba Ceco? Nemoj da ti kvare rečnik! – rekla je Svetlana malom Željku, što je nasmejalo sve goste, a fotografije sa Krstanovog krštenja pogledajte u galeriji koja sledi:
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.