ZNAM ČOVEKA: Krenuli smo u poteru za milionerom iz Paraćina, u gradu je ludnica, evo šta smo doživeli! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 20.Okt.2016, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZNAM ČOVEKA: Krenuli smo u poteru za milionerom iz Paraćina, u gradu je ludnica, evo šta smo doživeli! (FOTO)

U potrazi za novim srpskim loto milionerom koji je u utorak posle tek treće sedmice u Srbiji ove godine inkasirao 1,8 miliona evra, susreli smo se sa svim mogućem znalcima, ali ime čoveka nikako da čujemo.

Na licu mesta proveravali smo prvu verziju - da je u pitanju radnik "Pošte", ali smo s vrata naišli na - zid.

- Naš sigurno nije, nemamo ništa sa "sedmicom" - rečeno nam je s ulaza, tako da smo jedino mogli da oslušnemo šta Paraćinci pričaju.

Foto: >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Telegraf

Situacija se od juče malo promenila, pa kad je sumnja skinuta sa sirotog državnog službenika, pala je da "babu iz Vrapčana".

- Čuo sam da je "sedmicu" uplatila starica koja živi u tom delu grada. Znate, njen unuk radi u  "Bahusu". A u "Vrapčanu", da znate, živi i predsednik opštine. Verovatno da to i nema veze, ali ko zna... ispriča nam sagovornik koji reče da se zove Goran, ali ni u to baš nismo sigurni...

Žitelji grada na Crnici od poslednjeg izvlačenja "lotoa" odlično se zabavljaju. U kvizu zvanom "Potraga za loto milionerom" izvanredno su se snašli.

- Tražimo "sumnjivo lice", a to nije ni malo lako. Jedan od sumnjivih bio je i jedan mladi momak iz Gloždaka koji se malo šalio na tu temu pa smo posumjali... Ali nije.

A na izlogu najsrećnijeg loto-uplatnog mesta u Srbiji, istaknuta visina premije i napis – ZNAM ČOVEKA...

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Za sada, jedini koji se izjasnio da nije dobitnik jeste profesor Darko Milićević. Na svom "Fejsbuk profilu" napisao je da je, zbog obaveza, "sedmicu" morao da odloži za narednu nedelju.

"Znam sto posto ali ne smem da vam kažem! Kad bih vam rekao, morao bih da Vas ubijem, ali sasvim sigurno znam čoveka..."

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

PARAĆINCI JOŠ NAGAĐAJU: Loto dobitnik? Znam čoveka!

Izvor: Večernje novosti, 21.Okt.2016, 09:04

U Paraćinu jedino izvesno da je tiket sa "sedmicom" uplaćen u tom mestu i da je ono - zaista srećno UBOGI državni službenik s malom platom, radnik na benzinskoj pumpi, 22-godišnji mladić iz Gloždaka, ili baba iz Vrapčana - sve su to mogući dobitnici loto premije od 1.850.000...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.