ZNAJU ONI DA ĆE DA IZGUBE, ZATO TRAŽE ALIBI Vučić o opoziciji: Zasnivali su programe na MRŽNJI

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Dec.2023, 11:32

"ZNAJU ONI DA ĆE DA IZGUBE, ZATO TRAŽE ALIBI" Vučić o opoziciji: Zasnivali su programe na MRŽNJI

Vučić kritikovao kampanju opozicije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je u emisiji "Uranak" na TV K1 gde je komentarisao nadolazeće izbore i druge važne društveno političke teme. Predsednik se osvrnuo i na ponašanje opozicije u predizbornoj kampanji.

- Nemoguće je da pogrešiti kada radite svaki dan i vidite svaku promenu. Naši protivnici su nažalost izabrali pogrešnu taktiku. Po ko zna koji put im je sujeta bila bitnija i zasnivali su programe >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na mržnji prema mojoj porodici - kaže Vučić, koji je  podsetio na skup opozicije koji je održan u utorak.

- Znaju oni da će da izgube, zato traže alibi. Što se Beograda tiče došlo je do tektonskih promena. Izbori u pokrajini su takođe važni. Hoćemo li izdržati ili ne, videćemo, važan je svaki glas - zaključio je predsednik.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.