ZLOUPOTREBA UŽASNOG ZLOČINA I SMRTI DECE: Zabeležena sramna scena na protestu opozicije

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2023, 19:36

ZLOUPOTREBA UŽASNOG ZLOČINA I SMRTI DECE: Zabeležena sramna scena na protestu opozicije

Na današnjem opozicionom protestu u Beogradu, koji su organizatori najavili kao "protest protiv nasilja", zabeležena je i sramna scena.

Natpis Srbija protiv nasilja nosili su samo opozicioni političari, što predstavlja političku zloupotrebu užasnog zločina i smrti dece.

Podsećamo, organizator današnjeg protesta u Beogradu, kojim opozicija želi da ispolitizuje tragične događaje u Srbiji, je Srđan Milivojević, poslanik sa liste Marinike Tepić koji je priželjkivao smrt detetu i bratu predsednika Vučića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Protest na ulici, Vučić na TV-u: zloupotreba tragedija?

Izvor: Deutsche Welle, 09.Maj.2023, 07:21

Masovni protest protiv nasilja u Beogradu, ali i okupljanja u drugim gradovima, uokvireni su gostovanjima predsednika Vučića na televizijama. Čuju se međusobne optužbe o tome ko zapravo „zloupotrebljava“ dve tragedije.

Nastavak na Deutsche Welle...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.