ZLOČIN U VOZU ZA MINHEN: Mrtvu bebu našli u toaletu vagona

Izvor: Kurir, 22.Maj.2014, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZLOČIN U VOZU ZA MINHEN: Mrtvu bebu našli u toaletu vagona

Očevici tvrde da je toalet bio zauzet gotovo sat vremena, u vreme kada je voz putovao između Beča i Linca. U Lincu je čistač proverio toalet, video tragove krvi i zatvorio ga

BEČ - Tek rođena muška beba, pronađena je mrtva u vozu koji je saobraćao između Budimpešte i Minhena, a policija sumnja da je dečak rođen i ubijen na deonici Beč – Linc. Za čedomorstvo se sumnjiči putnica poreklom iz Azije, za kojom se traga. Bebu je po dolasku voza >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u minhensku stanicu, zamotanu u crnu kesu za đubre u toaletu pronašla spremačica.

Voz Austrijske železnice (ÖBB-railjet 68) pošao je u ponedeljak u 15.10 iz Budimpešte za Minhen. Očevici tvrde da je jedan od toaleta bio zauzet gotovo sat vremena, u vreme kada je voz putovao između Beča i Linca. U Lincu je čistač proverio toalet, video tragove krvi i zatvorio ga.

Nakon što je voz stigao u Minhen, spremačica je u toaletu otkrila mrtvo dete. Minhensko tužilaštvo zatražilo je obdukciju koja je pokazala da se radilo o zdravom dečaku koji je ugušen neposredno po rođenju. Budući da je, prema navodima očevidaca, novorođenče ugušeno između Beča i Linca, slučaj je preuzela preuzela bečka policija.

I vagon-restoranu na jednom stolu i stolici takođe su pronađeni tragovi krvi. Očevici svedoče da je za tim stolom na potezu između Sankt Peltena i Salcburga sedela crnokosa žena, najverovatnije poreklom iz Azije, koja nije imala više od 20 godina. Sumnja se da je ona majka za kojom se traga. Policija apeluje na sve koji imaju bilo kakve informacije da pozovu 01/31310.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.