ZLOČIN KOJI JE ZGROZIO SRBIJU! Završna faza istrage: Uskoro optužnica protiv Nedeljka za brutalno ubistvo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jul.2019, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZLOČIN KOJI JE ZGROZIO SRBIJU! Završna faza istrage: Uskoro optužnica protiv Nedeljka za brutalno ubistvo!

Istraga protiv Nedeljka Đurovića (28), za kog se sumnja da je iz čista mira nožem ubio studenta Miloša Mileusnića (24) u Ulici Dimitrija Tucovića na Zvezdari, ušla je u završnu fazu

Nedeljko Đurović (28), koji je krajem januara uhapšen zbog sumnje da je Iz čista mira ubio studenta iz Čačka Miloša Mileusničća (24) u Ulici Dimitrija Tucovića na Zvezdari, uskoro će se suočiti optužnicom, nakon što tužilaštvo okonča istragu. Đurović se od hapšenja nalazi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u pritvoru, a tokom istrage je navodno priznao a potom negirao da je odgovoran za zločin.

U policiji je priznao da je ubio mladića na kog je tog jutra naleteo na ulici. Rekao je da je prethodnu noć proveo na društvenim mrežama I da je rešio da ubije nekog jer mu je život bezvredan. Međutim, posle dva dana, pred tužiocem je sve negirao. U Đurovićevom stanu, iako su vrata zapečaćena, ona nisu u potpunosti zatvorena, što posebno zabrinjava druge stanare.

Prijatelji ubijenog Mileusnića pokrenuli su peticiju I prikupljali dokaze kako bi se Đurović osudio na doživotni zatvor. Iako za to ne bi bilo zakonskog osnova, Mileusnićevi prijatelji bne odustaju u svojim zahtevima, a Beograd I njegov rodni Čačak preko noći su bili ispisani grafitima “Doživotna robija za ubistvo Miloša Mileusnića”. Peticija je naišla na odobravanje velikog broja građana, pa je u prvim mesecima prikupljeno više stotina hiljada potpisa.

- Ne znamo da li nakon pretresa policija nije dobro zatvorila vrata ili je neko pokušavao da uđe, ali se ipak predomislio. Morate priznati da ovako odškrinuta izgledaju potpuno sablasno, pogotovo ako se uzme u obzir zašto je Đurović uhapšen – ispričao je jedan stanar.

Kad se pogleda kroz odškrinuta vrata prvo što upada u oči jesu flaše koje se nalaze na stolu pored kreveta. Razbacana ćebad. Garderoba I oborena slika jasno ukazuju da je stan pretresen.

Podsetimo, Đurović je uhapšen zbog sumnje da je 27. januara ove godine oko šest sati ujutro, nasumično izbo Mileusnića koji se vraćao u iznajmljeni stan gde je živeo sa cimerom. Đurović je ubrzo uhapšen, jer su ga navodno zabeležile kamere sa okolnih zgrada.

STRAŠNO! Kamenjem gađali pande u Zoološkom vrtu, jer im je bilo DOSADNO da ih gledaju dok spavaju (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.