ZLOČIN KOJI JE ZAPREPASTIO SVET: Ubila dvoje dece pa ih stavila u zamrzivač! Detalji istrage lede krv u žilama

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2023, 20:24

ZLOČIN KOJI JE ZAPREPASTIO SVET: Ubila dvoje dece pa ih stavila u zamrzivač! Detalji istrage lede krv u žilama

Istraga je pokazala da je ona prvo dete ubila u novembru 2018. godine i stavila u zamrzivač.

Policija u Južnoj Koreji saopštila je da je izdat nalog za hapšenje majke koja je osumnjičena za ubistvo dvoje novorođenčadi, čija je tela godinama čuvala u zamrzivaču.

Žena, koja je u tridesetim godinama, priznala je zločin koji joj se stavlja na teret.

Ona je rekla da je decu ubila jer se već mučila da prehrani troje dece uzrasta 12, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << deset i osam godina.

Majka je decu ubila samo dan nakon što ih je rodila.

Istraga je pokazala da je ona prvo dete ubila u novembru 2018. godine i stavila u zamrzivač, dok je istu stvar uradila i svom petom detetu godinu dana kasnije.

Njen suprug je rekao da mu je ona rekla da je pobacila obe trudnoće i da nije znao za ubistva, piše CNN.

Ovaj slučaj je isplivao u maju kada je vladin odbor utvrdio da jedno od dece koje je rođeno nikada nije registrovano iako je evidencija o porođaju postojala u bolnici.

Policija je nakon toga pokrenula istragu. Tokom pretresa kuće koji je juče obavljen, žena je priznala ubistva, navodi policija.

Očekuje se da će žena sutra izaći pred sudiju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.