ZLATIBOR LONČAR OSUĐUJE PROTESTE: Dve ekipe Hitne pomoći blokirane

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2021, 16:27

ZLATIBOR LONČAR OSUĐUJE PROTESTE: Dve ekipe Hitne pomoći blokirane

Bahaćenju demonstranata nema kraja

Ministar zdravlja u Vladi Republike Srbije dr Zlatibor Lončar najoštrije je danas osudio blokade pojedinih saobraćajnica kojima je ogromna većina građana Srbije sprečena i onemogućena u obavljanju svojih poslova i redovnih aktivnosti.

- Apelujem na sve te koji svojim bahatim ponašanjem i kršenjem svih zakona žele da izazovu haos, da što pre omoguće da Hitna pomoć može da radi svoj posao! Trenutno su dve ekipe Hitne pomoći >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Beogradu zaglavljene na Gazeli, bez šansi da stignu do svog odredišta, a i transport dijaliznih pacijenata je ozbiljno ugrozen jer je znaćajno otežan.

- Šta god želeli da postignete, postoje načini kako se to ostvaruje, a da se ne ugrozi život ni jednog pacijenta. Pozivate se na demokratiju i tekovine zapadnih država, pa to onda i ovde primenite, jer onemogućavanje rada zdravstvenim radnicima niko neće tolerisati - poručio je ministar Lončar.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Hitna pomoć: Omogućiti nesmetan transport pacijenata

Izvor: Blic, 04.Dec.2021

Rukovodstvo Hitne pomoći u Beogradu i u drugim gradovima Srbije apelovalo je na sve koji podrzavaju blokadu saobraćajnica da odmah omoguće nesmetani transport pacijenata na dijalizi i drugih pacijenata koji idu na redovne terapije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.